Hvad er Partner med Niveau?

Alle, der specifikt søger et stabilt forhold, vil helt sikkert kende datingsiden "PARTNERMEDNIVEAU".

PARTNERMEDNIVEAU startede sine aktiviteter i Tyskland i begyndelsen af 2009 under navnet "eDarling" og udvidede til Europa seks måneder senere.  Denne datingside handler om: 

Margareta Lund
Ekspert siden 2008
Seriøs online-dating!

Det er netop i Danmark, at PARTNERMEDNIVEAU kan regne med en stærk medlemsbase. Det forklarer, hvorfor mere end 125.000 brugere er aktive på PARTNERMEDNIVEAU.dk.

PARTNERMEDNIVEAU's succes i tal

PARTNERMEDNIVEAU er blevet en nøglespiller i datingbranchen. Et meget højt reklamebudget til tv-reklamer betyder, at singler på udkig efter en partner kender til PARTNERMEDNIVEAU, -  i det mindste gennem reklamer.

Her er nogle tal om PARTNERMEDNIVEAU:

 • 46% af PARTNERMEDNIVEAUs medlemmer har dates.
 • 21% bliver forelskede.

PARTNERMEDNIVEAU princippet

Det centrale i PARTNERMEDNIVEAU.dk er sofistikeret matchmaking. Hvert nyt medlem tager en personlighedstest, der er udviklet af forskere. Et samarbejde mellem universiteter som Humboldt-universitetet i Berlin og universitetet i Groningen i Holland har resulteret i, hvad der nok er den mest omfattende test på nogen datingsider.

Denne videnskabeligt baserede test tager mellem 25 og 45 minutter at færdiggøre. Det er tid nok til at gennemgå, og besvare mere end 100 spørgsmål. Svarene på testen bruges til at udarbejde en personlighedsprofil, som i sidste ende fungerer som grundlag for at bestemme, hvilke partnere der skal foreslås til hinanden.

Personlighedstesten vurderer de såkaldte "Big 5", de 5 vigtigste kriterier inden for par-psykologi.

Disse er:

 • Bevidsthed (kontrolleret eller fleksibel))
 • Åbenhed over for oplevelser (eksperimenterende eller jordnær)
 • Ekstroversion (ekstrovert eller introvert)
 • Medgørlighed (deltagende eller distanceret)
 • Neurotictisme (følsom eller poserende)

Vores tip: Allerede som basismedlem får du et overblik over din personlighedsstruktur, som er bestemt ud fra testen. Hvis du er Premium-medlem, kan du endda downloade en PDF om emnet. Resultatet af testen vil afsløre en masse ting om din personlighed og hjælpe dig ikke kun med at finde en partner, men også lære noget om dig selv, på andre områder i livet.

  Er PARTNERMEDNIVEAU seriøs? Falske profiler eller ægte singler?

  Hos PARTNERMEDNIVEAU bliver alle nye registreringer tjekket manuelt. Svindlere og useriøse profiler bliver straks fjernet. Vi mener, at PARTNERMEDNIVEAU bestemt er troværdigt.

  Vores tip: Vi er alle kun mennesker, og selv under en manuel kontrol kan noget gå ubemærket hen. Så hvis en profil ser mistænkelig ud, bedes du kontakte PARTNERMEDNIVEAUs venlige kundeserviceteam og rapportere det. PARTNERMEDNIVEAU vil være taknemmelig! 

   Europæisk online-partneragentur, aktiv i Danmark siden 2012. Partnemedniveau.dk er et af de største og bedst renommerede online-partneragenturer. Det kommer med meget passende parforslag. Super service!

   Sådan fungerer Partner med Niveau

   Registrering hos PARTNERMEDNIVEAU 

   Det er meget enkelt at registrere sig hos PARTNERMEDNIVEAU.dk. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste din e-mailadresse og vælge dit password. Derefter kan du gå direkte til personlighedstesten.

   PARTNERMEDNIVEAU personlighedstest

   Den videnskabeligt baserede PARTNERMEDNIVEAU personlighedstest er den mest omfattende og tidskrævende test af alle datingsiderne. Det tager mellem 25 og 45 minutter at svare på over 100 spørgsmål. Spørgsmålene fokuserer på dine karaktertræk eller hobbyer. Svarene giver en virkelig komplet og relevant personlighedsprofil.

   Her er nogle af de spørgsmål, du vil blive stillet i løbet af quizzen:

  • Hvis din partner kommer 15 minutter for sent til jeres date uden at fortælle dig det, hvordan reagerer du så?
  • ”Jeg anser mig selv for at være optimistisk. 7 svarmuligheder fra "passer slet ikke" til "passer helt".l
  • Når du kan lide nogen, hvor tilbøjelig er du så til at tage initiativ til det første kys
  • Hvor tilfreds er du med dit udseende?
  • Hvis du har et skænderi med din partner, hvor vigtigt er det så at blive forsonet hurtigt
  • Hvilket billede associerer du dig mest med
  • Welche Musik mögen Sie? 28 Bildkacheln zur Auswahl
  • Hvor meget af din ugentlige tid vil du gerne dele med din partner
  • Vores tip: Du bør tage dig tid til at tage PARTNERMEDNIVEAUs personlighedstest og besvare spørgsmålene omhyggeligt. Jo mere specifikke dine svar er, jo bedre bliver de partnerforslag, som systemet genererer, og jo større bliver dine chancer for succes.

   Resultatet af testen

   Du kan nu se frem til evalueringen af din PARTNERMEDNIVEAU-personlighedstest. Mange PARTNERMEDNIVEAU-medlemmer finder det yderst nyttigt at vide mere om sig selv:

   • Hvad er mine forventninger, ønsker og ideer til en ny partner?
   • Hvad er mine styrker og svagheder?
   • Mine personlige gos og no-gos.
   • Hvordan kan jeg genkende gamle adfærdsmønstre, som jeg ikke ønsker at gentage i et nyt forhold?

   Selv PARTNERMEDNIVEAUs basismedlemmer kan se en forhåndsvisning af deres personlighedsprofil. Premium-medlemmer kan endda downloade deres personlighedsprofil i PDF-format.

   PARTNERMEDNIVEAU matching - formlen for kærlighed

   PARTNERMEDNIVEAU-matchalgoritme beregner ud fra resultatet af personlighedstesten og de grunddata, du har indtastet, hvilke singler i PARTNERMEDNIVEAU-databasen, der kunne passe til dig. Fra det store antal singler udvælger de præcis dem, som har potentiale til at matche med dig, og hvor det kan udvikle sig til et lykkeligt forhold. 

   Så snart du registrerer dig første gang, vil du modtage 5 til 7 udvalgte kontaktforslag.

    

   Vi har konstateret, at PARTNERMEDNIVEAUs medlemmer får færre kontaktforslag end på andre datingsider. Men ifølge PARTNERMEDNIVEAU er effekten af de strenge filtre, at kontakterne bliver meget mere intense. Man behøver med andre ord ikke at kysse så mange frøer for at finde drømmeprinsen.


   Fordele og ulemper

   • Stor online matchmaker
   • Ekstremt sofistikeret medlemskab
   • Lige mange mænd og kvinder
   • Diskret og anonym
   • Garanterede kontakter
   • Kontaktgaranti
   • Høje omkostninger
   • Ikke så godt for singler under 25 år
   • Du ser kun dine kontaktforslag

   Hvem er Partner med Niveau egnet til?

   PARTNERMEDNIVEAU er en seriøs datingside i Danmark. Denne udbyder er dog ikke det rigtige valg for alle. Derfor har vi samlet nogle nyttige medlemsoplysninger. På den måde kan du hurtigt finde ud af, om du vil føle dig hjemme i PARTNERMEDNIVEAU-fællesskabet.

   Hvad leder PARTNERMEDNIVEAU’s medlemmer efter?

   PARTNERMEDNIVEAU.dk henvender sig helt klart til singler, der er seriøse omkring at finde en livspartner. Dem, der bare vil flirte lidt, betaler ikke indmeldelsesgebyret, og de behøver heller ikke at gennemgå den lange personlighedsquiz.

   Det betyder, at de singler, du møder på PARTNERMEDNIVEAU, så at sige er screenet på forhånd - der er meget få singler med tvivlsomme hensigter.

   Nogle mænd bruger stadig PARTNERMEDNIVEAU som et sted at flirte. De foregiver at være på udkig efter ægte kærlighed, men er i virkeligheden bare på udkig efter en hurtig affære. Vores råd til mænd: Det er bedre at være ærlig og lede efter flirts på en side tiltænkt dette. Det ville ikke være fair at såre nogens følelser. Hvis de begge vil det samme, er alt selvfølgelig perfekt!

   God til dit formål? God til din alder?
   Livspartner
   Flirt & date
   intime møder
   18-25 år
   25-50 år
   over 50 år

   Medlemmernes aldersstruktur

   Som på alle danske datingsider er der et lille overskud af kvinder. Dette overskud af kvinder stiger med alderen.

   Gennemsnitsalderen på PARTNERMEDNIVEAU er 43 år for kvinder og 41 år for mænd. Alle singler over 18 år er velkomne på PARTNERMEDNIVEAU.

   PARTNERMEDNIVEAUs største medlemsbase (ca. 80%) er mellem 26 og 55 år.

   Der er relativt få mænd under 25 år på PARTNERMEDNIVEAU. Det er mere sandsynligt at finde unge damer der, som leder efter en erfaren mand. For ældre singler er situationen perfekt, da der er mange medlemmer i halvtredserne og tresserne.

   Medlemmernes uddannelsesniveau

   Sammenlignet med de fleste andre datingsider er uddannelsesniveauet hos PARTNERMEDNIVEAUs medlemmer betydeligt højere. Ifølge udbyderen er mere end 65% af dem akademikere.


   Partner med Niveau Vurdering

   Nok medlemmer?
   Profilernes kvalitet:
   Flirt-action:
   Aftale af ægte dates:
   Betjening:
   Fairness:
   Kundesupport:

   Partner med Niveau i praksis

   Lad os antage, at du allerede har registreret dig hos PARTNERMEDNIVEAU. Du vil så se følgende på din skærm:

   inside Partner med Niveau testPartner med Niveau

   Din PARTNERMEDNIVEAU profil

   Singler, der er interesserede i dig, kan se følgende oplysninger i din profil

   • Dit foto
   • Din personlighed baseret på personlighedstesten
   • Vigtige oplysninger om dig (alder, erhverv, religion, højde, ønske om børn ...)
   • Dating: I et forhold er jeg på udkig efter:...
   • Hobbyer og interesser, "Hvordan jeg kan lide at bruge min fritid...", "Min sport...'
   • Om dig: Sådan beskriver du dig selv
   • Hvilke tre ting er du mest taknemmelig for?

   Vi har bemærket, at profilerne er meget detaljerede, og at det også er muligt at kigge andre medlemmers personlighedsprofiler. Egenskaberne i Big 5-personlighedsmodellen, nemlig samvittighedsfuldhed, imødekommenhed, åbenhed over for oplevelser, ekstroversion og neurotictisme (kontrol af følelser), giver oplysninger om, hvordan en person er, og fungerer. Du kan i ro og mag se personlighedsprofilerne for andre PARTNERMEDNIVEAU-medlemmer og se, hvem du finder troværdig og sympatisk.

   Vores praktiske tip: PARTNERMEDNIVEAU tilbyder dig mange flere fritekstfelter end andre datingplatforme. Det giver dig mulighed for at være kreativ og tiltrække andre medlemmers opmærksomhed med velskrevne linjer

   Det hele er et spørgsmål om indstillingerI din profil, under overskriften "Medlemskab", finder du overskriften "Notifikationer". Du kan se, at standardindstillingerne giver dig mulighed for at blive informeret via e-mail om næsten alle handlinger, der finder sted på din PARTNERMEDNIVEAU-profil. Nogle medlemmer synes, det er dejligt og ser frem til hver e-mail, andre kan blive generet af det. Derfor anbefaler vi, at du sætter notifikationer op fra starten, så du er tryg ved dem

   Før du tager kontakt

   Når du har gennemført personlighedstesten, vil du straks modtage en liste med forslag til individuelle partnere.

   Matchningsscoren øverst til venstre for profilbilledet viser, hvor godt du matcher med partnerforslaget.

   For at sikre, at du ikke modtager for få partnerforslag, skal du sørge for, at dine filterkriterier ikke er for snævert definerede. I praksis betyder det, at hvis du leder efter nogen i umiddelbar nærhed, skal du vælge en lidt større radius. På den måde har medlemmer uden for byen større chancer for at blive matchet. 

   Vores praktiske tipKom ud af din komfortzone! Det er netop, når vi bliver ældre, at vores vilje til at gå på kompromis mindskes betydeligt. Vi har en alt for præcis idé om, hvad vi vil have, og især hvad vi ikke vil have. Løsn lidt op for dine kriterier samt forventninger, og se, hvad der sker. Ofte er det at de små forskellige krydderier i suppen er af fælles grundlag

   Sådan kommer du i kontakt

   Send et smil

   For mange medlemmer er det det første skridt til at lære hinanden at kende. Ikke særlig kreativt, men det kan alligevel allerede skabe et spinkelt første bånd. PARTNERMEDNIVEAUs basismedlemmer kan kun sende ét gratis smil.

   Send en fotoanmodning

   Meget populært blandt medlemmer af datingsider. Bruges til at bryde isen.

   Send en besked

   eDarling Kontaktaufnahme Nachrichten

   Desværre er det kun PARTNERMEDNIVEAU’s Premium-medlemmer, der kan sende beskeder.

   Funktionen "Har I mødt hinanden?

   Denne funktion giver dig mulighed for at 'like' billeder og kommentere på funktioner eller hobbyer. PARTNERMEDNIVEAU-medlemmer modtager op til 20 ekstra tilfældige kontakter hver dag. På samme måde som på Tinder kan de like profiler med en smiley eller få dem til at forsvinde med et x.

   PARTNERMEDNIVEAU-appen til mobilflirt på farten

   PARTNERMEDNIVEAU tilbyder også sine medlemmer en applikation, der kan downloades gratis til iPhone og Android-enheder fra de relevante butikker på telefonen.

   Det betyder, at du er uafhængig og ikke går glip af nogen aktivitet på din datingprofil, selv når du er på farten.

   På din smartphone kan du

  • modtage, læse og svare på beskeder
  • se partnerforslag og -profiler
  • administrere din profil og uploade billeder
  • like interessante profiler
  • se, hvem der har set din profil
  • ændre søgekriterier
  • modtage push-beskeder, der informerer dig om en besked eller et "like
  • Vores tip:
   Registrer dig helst på din computer, og tag personlighedstesten der, når det passer dig. Din succes med at finde en partner afhænger af denne test. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du først downloader applikationen til din smartphone bagefter

   Særlige funktioner i PARTNERMEDNIVEAU

   Følgende indslag tiltrak sig redaktionens opmærksomhed:

   Ligeværdighed

   PARTNERMEDNIVEAUs operatører gør det til en æressag at sikre, at der ikke er falske profiler, som de selv administrerer. Fairness og gennemsigtighed er nøgleordene hos PARTNERMEDNIVEAU.

   Kodeks for adfærd

   Du kan finde disse generelle retningslinjer og etikette i afsnittet PARTNERMEDNIVEAU hjælp. Her kan du finde alle de adfærdsregler, som PARTNERMEDNIVEAU har fastsat for platformen.

   PARTNERMEDNIVEAUs ledere er meget engagerede i gode manerer. Det er derfor, de anvender meget strenge standarder på følgende områder:

   Brugernavn, profilbilleder, personlig beskrivelse, beskeder til andre medlemmer, skriftlig tone og meget mere.

   Vi synes ikke, det kan skade at læse denne etiketteguide igennem en gang imellem.

   Magasin

   PARTNERMEDNIVEAU tilbyder en meget omfattende guide på sin platform. I dette magasin finder du mange læseværdige artikler og undersøgelser samt gode tips og råd om emnerne:

   • Online dating
   • Dating i Danmark
   • Fra single til par

   Fantastisk kundeservice

   En stor tak til den hjælpsomme kundeservice, som hjalp os hurtigt og kompetent.


   PARTNERMEDNIVEAU Erfaringer

   Vi synes, PARTNERMEDNIVEAU er en god datingside. PARTNERMEDNIVEAU-medlemmer ser det på samme måde.  

   Fordele ved PARTNERMEDNIVEAU 

   • PARTNERMEDNIVEAU tilbyder langt den mest sofistikerede og detaljerede personlighedstest.
   • Personlighedstesten er så intelligent, at systemets kontaktforslag matcher meget godt.
   • Især kvindelige singler finder PARTNERMEDNIVEAU rigtig god og giver jævnligt siden høje karakterer.
   • Sektionen "Har I mødt hinanden?" er en god idé.

   Ulemper ved PARTNERMEDNIVEAU

   Vi har desværre fundet et par ting, der kunne tale imod PARTNERMEDNIVEAU:

   • PARTNERMEDNIVEAUs personlighedstest er den bedste, vi kender. Desværre kræver den også en del tålmodighed. For mange singler tager testen for lang tid, og de giver op i ærgrelse.
   • Der findes nu mere moderne sider

   Hvad er gratis med Partner med Niveau?

   • Oprette profil
   • Lave personlighedstest
   • Søg selv (Begrænset)
   • Modtage forslag
   • Se fotos (Begrænset)
   • Send hilsen
   • Send mails
   • Læs mails (Begrænset)

   Partner med Niveau priser 2024

   Her er de aktuelle priser for PARTNERMEDNIVEAU Premium-medlemskaber i Danmark (standardpriser):

   VarighedPriser pr. månedI alt
   6 måneder
   Premium
   299 kr1794 kr
   3 måneder
   Premium
   399 kr1197 kr
   1 måned
   Premium
   499 kr499 kr

   Dyrt? Ja, det er den strategi, der gør dine chancer store fordi:

   • Det høje indmeldelsesgebyr skiller skidt fra kanel.
   • Du vil møde sofistikerede singler, der seriøst leder efter den store kærlighed.

   Hold øje med specialtilbud!
   Ofte får du 17 % rabat på den klassiske Premium-pris direkte efter tilmeldingen. En uge efter registreringen kan du endda spare 25%. Så tøv ikke med at gribe chancen!


   Alternativer til Partner med Niveau


   PARTNERMEDNIVEAU Testresultat

   I vores test scorede PARTNERMEDNIVEAU et godt resultat. Siden er seriøs og nem at bruge. Den lange personlighedstest er bestemt god, men for trættende for nogle singler

   PARTNERMEDNIVEAU fakta og tal 2024
   Aktive medlemmer125.000
   Mænd til kvinder49 : 51
   Gennemsnitlig alder42
   Niveau for medlemskabret høj
   HensigtSøgning efter livspartner
   Chancerne for succesgennemsnit
   IndgangsprisDKK 299
   IndgangsprisSpark Network Services GmbH, Kohlfurter Straße 41/43, D-10999 Berlin
   E-mailinfo@partnermedniveau.dk

   PARTNERMEDNIVEAU er en ret klassisk datingside. I mellemtiden er der datingplatforme på markedet, som er meget mere moderne. Ikke desto mindre skader det ikke at se på flere udbydere, herunder PARTNERMEDNIVEAU Danmark!


   FAQ PARTNERMEDNIVEAU

   Du har måske stadig et ubesvaret spørgsmål om PARTNERMEDNIVEAU.

   Her er vores spørgsmål og svar på PARTNERMEDNIVEAU.dk:

   Er det muligt at skabe internationale kontakter med PARTNERMEDNIVEAU?

   PARTNERMEDNIVEAU opererer i 24 lande. I Tyskland, Østrig og Schweiz arbejder PARTNERMEDNIVEAU under navnet "eDarling". I Frankrig er det kendt som "EliteRencontre". I engelsktalende lande under "EliteSingles“. 

   Hvordan fungerer PARTNERMEDNIVEAU’s kontaktgaranti?

   Hvis du ikke har modtaget de garanterede kontakter i løbet af dit Premium-abonnement, forlænger PARTNERMEDNIVEAU dit Premium-abonnement gratis.

   Hvordan kan jeg betale for PARTNERMEDNIVEAU?

   PARTNERMEDNIVEAU accepterer de sædvanlige betalingsmetoder som direkte debitering, PayPal og kreditkort (Visa, Mastercard, American Express).

   Kan mit medlemskab hos PARTNERMEDNIVEAU opsiges?

   Ja, det er ikke noget problem. Du kan opsige dit medlemskab 14 dage efter, at du har oprettet det, uden at skulle give nogen grund. Det eneste, du skal gøre, er at sende en kort besked via PARTNERMEDNIVEAU’s kontaktformular.

   Kan jeg til enhver tid opsige mit medlemskab hos PARTNERMEDNIVEAU?

   Du kan til enhver tid opsige PARTNERMEDNIVEAU under overholdelse af opsigelsesvarslet.

   Hvordan kan jeg opsige mit medlemskab hos PARTNERMEDNIVEAU?

   Gå til "Min konto" > "Medlemskab", og vælg linket "Opsig". Angiv årsagen til din opsigelse, og klik på "Fortsæt". Indtast derefter din adgangskode, og klik på "Bekræft". Du vil derefter modtage en bekræftelsesmail.


   Margareta Lund
   Margareta Lund
   Margareta har holdt øje med Danmarks singleformidlinger siden 2008. I medierne anses hun for den førende ekspert inden for "Partner med Niveau test".