Hvem er vi?

Bag denne portal står en virksomhed ved navn Finest-Minds fra Memmingen i Tyskland. Et par fakta:

  • Finest-Minds undersøger singleformidlinger globalt.
  • I mere end 20 lande.
  • Har gjort det i mere end 15 år.

Når vi har undersøgt tilstrækkeligt, offentliggør vi undersøgelser om online-dating og opretter sammenligningsportaler for singlerne, så de let kan finde de bedste singleformidlinger i deres land. På den måde har millioner fundet deres datingportal. Og ved læsningen af vores portaler har de lært en masse om, hvordan singleformidlinger virker. Håber vi.

Denne portal arbejder for dig:

Margareta Lund

Margareta Lund

Margareta har holdt øje med Danmarks singleformidlinger siden 2008. I medierne anses hun for den førende ekspert inden for "Netdating".
Margareta har holdt øje med Danmarks singleformidlinger siden 2008. I medierne anses hun for den førende ekspert inden for "Netdating".


Hvorfor gør vi det?

Det hele begyndte i 2003, da vores grundlægger Petra F. sad derhjemme med sine computervenner og forsøgte at finde en partner på internettet. Du tænker nok: "Computer og finde en veninde" passer ikke sammen. Det er forkert! I dag er han heldigvis gift ;-)

I hvert fald ærgrede de sig over, at der ikke fandtes en liste med gode singleformidlinger i Tyskland. Og at der stod følgende på næsten alle singleformidlinger:

Margareta Lund
Ekspert siden 2008
1 mio. medlemmer. Kun for kvinder. Helt gratis.

Rasende startede han med at forske og tage tusindvis af stikprøver:

  • Hvor mange profiler på kvinder fra Køln findes der i virkeligheden på singleformidling X?
  • Hvad koster denne singleformidling?
  • Fungerer singleformidling X ordentligt? Eller med falske profiler?

Han offentliggjorde resultaterne på den første sammenligningsportal for Tyskland. Inklusive en kategorisering af forskellige portaltyper og hundredvis af artikler med gode råd til, hvordan man kan optimere sin succes ved partnersøgningen.

Det blev der en forretning ud af, som Henning overførte til andre lande. Portalerne blev stadig mere og mere uoverskuelige, så de var til besvær for læserne; de forstod slet ingenting.

Derfor oprettede vi en helt enkel portal. Reduceret til de få virkeligt gode singleformidlinger i dit land. På den måde burde 80 % af singlerne kunne klare sig.

De andre, f.eks. homoseksuelle, kristne, handicappede eller enlige forældre, skal se sig om på hovedsiden: Alt om singleformidlingerne i Danmark!


Kan man leve af det?

Det korte svar: Ja. Naturligvis ikke kun af denne portal, men ved at have mange sådanne websider i mange lande.

Singleformidlingerne betaler os nemlig en provision, når vi formidler nye kunder. Næsten som et rejsebureau, der sælger rejser.

Kan du så overhovedet stole på os? Ja selvfølgelig, for efter alle disse år betaler singleformidlingerne os samme provision. Det er altså fuldstændigt underordnet, hvem der er på førstepladsen!


Nok fra os, nu er det din tur!

Her er de bedste singleformidlinger i dit land. Du kan prøve alt gratis. Hvad venter du på?