Hvilke personer møder jeg på singleformidlinger?

Er alle medlemmer på singleformidlinger forstyrrede? Eller helt normale? Hvor møder jeg den type singler, der interesserer mig? Det fortæller vi dig!

Da singleformidlingerne startede omkring år 2000, var det overvejende lidt sære personer, der var aktive online. Freaks, programmører, tabere.

Nu er vi dog i 2023, og dermed har situationen ændret sig fuldstændigt:

Margareta Lund
Ekspert siden 2008
Medlemmerne på alle singleformidlinger giver alt i alt et temmelig nøjagtigt billede af samfundet.

Det ser man ved, at i 2000 søgte ca. 2 % af singlerne online, nu er det over 40 %. De kan jo ikke alle være sære.

Der er ikke det samme publikum på alle singleformidlinger

Forestil dig singleformidlingerne som nattelivet: I havnebarerne samler sømændene sig om tredjeklasses prostituerede, i universitetsområdet er der billige studenterbarer, i den gamle bydel fester de normale, og i baren på det 5-stjernede hotel samles de rige og smukke.

Sådan er det også på singleformidlingerne: Publikummet er meget forskelligartet.

Tre spørgsmål fører dig til den rigtige singleformidling for dig

Når du søger efter den rigtige singleformidling, skal du have tre enkle spørgsmål i baghovedet, når du læser testrapporterne igennem, eller når du lander på startsiden på en datingportal:

 • Flirt eller kærlighed?
  Mottoet „Mød nye mennesker i afslappet atmosfære“ tiltaler andre singler end „Find din livspartner“.
 • Til hvilken målgruppe?
  Hvad hedder portalen? Hvem henvender den sig til? „Til akademikere“? Eller „For singler over 50“? Eller er den spraglet og reklamerer med en teenager, så skal den nok lokke unge singler til.
 • Hvad koster den?
  Prisen bestemmer, hvor alvorligt de andre singler, som du møder online, går til sagen. Og den bestemmer, hvilket samfundslag medlemmerne kommer fra. Gratis flirt-apps er for underklassen, dyre partneragenturer for middel- og overklassen.

Det er naturligvis ikke alle dyre singleformidlinger, der også er gode. Blandt de store datingportaler i Schweiz, som du møder i reklamer, er de med de høje priser de steder, hvor kvinder irriteres af færre idioter, og hvor mændene har større chancer for at få svar på deres mails.

Forsøg i stedet for at undersøge

For at finde de singleformidlinger, hvor de passende singler venter på dig, hjælper det ikke at tænke alt for lang tid. Det er meget enklere at prøve et par stykker GRATIS:

 • Tilmeld dig på 2-4 datingsider, i første omgang uden foto.
 • Se, hvilke singler der er tilmeldt fra din region.
 • Vent et par dage, før du skriver til nogen.

Hold dig anonym, invester højest en time, og få en god fornemmelse for, hvilke singleformidlinger der giver de bedste chancer for dig, fordi der her venter singler, der kunne passe til dig.

Og gør så dette i anden omgang:

 • Opret en god profil med et godt foto
 • Bestil et abonnement, og kommuniker aktivt med andre singler
 • Mød singler i det virkelige liv

Hvordan du gør det bedst, kan du læse i de næste råd længere nede ...


Margareta Lund
Margareta Lund
Margareta har holdt øje med Danmarks singleformidlinger siden 2008. I medierne anses hun for den førende ekspert inden for "Netdating".