Find din drømmepartner på internettet i 3 enkle trin

Egentlig er partnersøgningen på internettet ganske enkel. Men kun når man ved, hvad det drejer sig om. Derfor har vi her en idiotsikret vejledning!

Millioner af singler forfølger et fælles mål. De ønsker at finde en partner, som de kan tilbringe resten af deres liv med. Men hvor finder man sin drømmepartner? Ud over den personlige indstilling skal man gøre sig klart, hvad man vil søge efter.

Hvis du konstaterer, at du ikke hører til blandt de singler, der finder en potentiel partner i yogalokalet, kan internettet være et alternativ.

Margareta Lund
Ekspert siden 2008
Der findes et passende låg til alle gryder!

Takket være vores lange erfaring kan vi fortælle dig, hvor det betaler sig at søge, og hvor du skal holde dig væk.

1. Hvorfor er formidlingsportaler bedre end flirtsider?

Forestil dig, at du er tilmeldt en vilkårlig portal. Du har muligheden for at gennemsøge en kæmpe database. Men du kan ikke finde ud af ved hjælp af profilen, om I har samme interesser. Du skal lytte til din mavefornemmelse, og du kan evt. blive skuffet, fordi medlem XY ikke reagerer på din besked.

Du finder ud af, at denne profil allerede har været offline i et halvt år. Hos andre brugere har du heldet med dig, men finder først ud af efter jeres første møde, at jeres livsanskuelser er helt forskellige.

Velkommen til flirtsidernes verden. Dette scenarie gennemgår tusindvis af singler hver dag. De bliver så frustrerede, at de afholder sig fra "online-dating".

De ville nok have haft større succes med en anden fremgangsmåde! Det er ikke uden grund, at vi anbefaler seriøse partnerformidlinger. Vil du vide mere? Her til at starte med alle vigtige, korte informationer:

Fordele:

  • Der er ingen selvstændig søgning. Du laver en personlighedstest ved registreringen. På grundlag af dine resultater får du kun kontaktforslag, der virkelig passer til dig.
  • Du er fortsat anonym. Du er ikke en del af en database, man kan søge i. Din profil vises kun til de medlemmer, der passer til din algoritme. På de fleste portaler er dit profilbillede yderligere beskyttet. Du kan gøre det synligt for enkelte medlemmer.
  • Hvis du ikke hører til blandt vovehalsene, der skiller sig ud fra mængden, har du stadig en chance for at blive set som single.

Ulemper:

  • Partnerformidlinger kan være dyre, og ikke alle singler har råd til dem. Ikke desto mindre ligger det store potentiale her! Hvis du investerer flere penge i partnersøgningen, er søgningen mere seriøs.
  • Du kan kun søge efter din drømmepartner i begrænset omfang.

2. Hvordan kan du se, at det drejer sig om en god internet-partnerformidling?

Hvis du har besluttet dig for at give det en chance, skal du sørge for at få mange oplysninger. Du skal jo bruge en del penge på det. Derfor skal kvaliteten også være i orden! Inden du tegner et betalingspligtigt medlemskab, skal du gennemgå denne tjekliste:

  • Hvordan ser portalen ud optisk? Hvis den er smart, er der under alle omstændigheder investeret tid i den. Finder du yderligere referencer? Hvis portalen findes i pressen, kan du gå ud fra, at den er seriøs. Bedragere reklamerer ikke med deres gerninger offentligt.
  • Kan du se de generelle forretningsbetingelser fra startsiden? Så kan du også se, hvordan du kan opsige dit abonnement.
  • Det er vigtigt! Du skal kunne tilmelde dig og lave personlighedstesten gratis. Priserne skal også kunne ses.

3. Sådan øger du dine chancer for at finde en drømmepartner!

Svaret er virkelig enkelt. Du skal fortsat være autentisk! Det kan ikke nytte noget at forstille sig online for at opleve skuffelsen ved første date. Det betyder ligeledes, at du skal tage dig tid til at udfylde personlighedstesten. Det er ikke en god idé at beslutte sig for et svar, hvis du ikke er sikker på, at du står bag det.

Hvis du støder på dette problem ved registreringen, kan du afbryde testen og fortsætte på et andet tidspunkt. Du bør ligeledes indstille dig på eksperimentet "seriøs partnersøgning" og ikke stille overdrevne krav til den potentielle partner.

Ingen er perfekt, og den perfekte drømmepartner er utopi! Giv også mennesker med kant en reel chance for at lære dig bedre at kende. Hvis dette alligevel ikke skulle passe, har du trods alt lært noget!


Margareta Lund
Margareta Lund
Margareta har holdt øje med Danmarks singleformidlinger siden 2008. I medierne anses hun for den førende ekspert inden for "Netdating".